Autoverhuur

Auto huren voor uw buitenlandse personeel

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot onze autoverhuur. Inka Housing biedt naast huisvesting ook de mogelijkheid tot het huren van auto’s voor uzelf of uw medewerkers. Door het leveren van deze extra dienst is de afstand van de werkplaats naar de woning geen probleem meer. Onze meest voorkomende modellen zijn de Ford Focus en Mitsubishi Space Star, maar maken onder andere ook gebruik van de Opel Astra, Ford Mondeo en Volkswagen Passat. Het type auto dat wij u kunnen aanbieden hangt af van de beschikbaarheid.

Wat is het voordeel van een auto huren bij Inka Housing?

Wij leveren de auto bij u af en halen deze op
Wij bezorgen de huurauto schoon en met ongeveer een halfvolle benzinetank af op een locatie, welke die dag op onze werkroute ligt. Het is soms ook mogelijk om de auto (in overleg) op een gewenste bestemming af te laten leveren. Hier kunnen wij een vergoeding van €50,- voor vragen. Zodra de auto niet meer nodig is, geeft u dit aan ons door en zal in overleg besproken worden waar, hoe en wanneer de auto kan worden opgehaald.

De huur is kilometervrij
Wanneer u een auto bij ons huurt is deze kilometervrij. Wij maken gebruik van minimaal 15 jaar oude auto’s gezien de bijtellingsregeling. Op deze manier kunnen wij de auto voordelig aanbieden.

Wij doen niet moeilijk over beschadigingen
Wij begrijpen dat een deukje of een krasje snel gemaakt kan zijn. Wanneer dit netjes van te voren aan ons wordt gemeld zullen wij dit in de meeste gevallen niet doorberekenen. U geeft dit aan door contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

Geen opzegtermijn
Er is geen opzegtermijn voor het huren van een auto bij Inka Housing. Wanneer u wilt opzeggen geeft u dit door via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

Geen minimale verhuurperiode
Er is geen minimale verhuurperiode bij het huren van één van onze auto’s. Net als bij het verhuren van huizen willen wij ook bij het verhuren van auto’s zo flexibel mogelijk voor u zijn.

Voorwaarden

Wat verwachten wij van u?
Wij verwachten vooral dat de huurder van de auto onze auto behandelt alsof het hun eigen auto is en dus met zorg. Onze auto’s zijn minimaal 15 jaar oud, in verband met het fiscaal voordeel. Gezien de leeftijd is het belangrijk om de autovloeistoffen om de 1000 km bij een koude motor te controleren en indien nodig bij te vullen.

Mocht er iets mankeren aan de auto geef dit dan zo snel mogelijk door via de contactgegevens op deze pagina. Er zal vervolgens snel naar een oplossing worden gezocht. Nalatigheid van de huurder kan in rekening worden gebracht.

Daarnaast stellen wij het zeer op prijs als u wilt informeren wanneer de auto een beurt nodig heeft. De datum of het aantal km waarbij dit nodig is staat namelijk op een kaartje welke zich bevind bij de deur aan de bestuurderskant.

Bij nood- / pechgevallen met de auto kunt u contact opnemen via de contactgegevens hiernaast. Wij zullen de bestuurder wanneer nodig informeren over de ANWB of zelf met een andere oplossing komen. Ook ligt er een schadeformulier waarvan de voor en achterzijde dient te worden ingevuld en gemaild wanneer onze huurauto betrokken is bij het rijden van schade.

Betalingsvoorwaarden
De factuur voor het huren van een auto wordt maandelijks opgestuurd en dient binnen 14 dagen te worden betaald.

U wilt een auto huren

Het huren van een auto
Voor het verhuren van een auto hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam van uw bedrijf
  • Adresgegevens van uw bedrijf
  • Naam contactpersoon van uw bedrijf
  • Contactgegevens van het contactpersoon
  • Gewenste locatie voor de auto

De prijs van een huurauto
Een huurauto uit ons wagenpark kost over het algemeen €400,- per maand. De auto wordt afgeleverd met ongeveer een halfvolle brandstoftank. Zo kan de bestuurder direct wegrijden naar zijn / haar woning.

Contactgegevens
Voor informatie over of het huren van een auto kunt u vrijblijvend contact opnemen via de onderstaande contactgegevens tussen kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Tel:        +31 (0)6 278 70 170
E-mail:   operational@inkahousing.nl

Wilt u een auto huren of hier meer over weten?