Vacature schoonmaker

Als schoonmaker bij Inka Housing werk jij geheel zelfstandig. Je zult met name eengezinswoningen of appartementen zelfstandig schoonmaken en hier ook een stukje voor moeten rijden. Uiteraard zorgen wij voor een bedrijfsauto en schoonmaakartikelen.

Werktijden zijn flexibel in te delen. Wanneer jij de auto in stapt, begint jouw werkdag en deze eindigt wanneer je weer thuis bent. De woningen die jij gaat schoonmaken, liggen verspreid door het land.

Schoonmaken bij Inka Housing
Inka Housing verhuurt (eengezins-) woningen en appartementen door het gehele land aan arbeidsmigranten. Inka Housing verzorgt de inrichting, voorzieningen en onderhoudt de woning net zo lang als deze in bezit is. Schoonmaak van de woningen varieert tussen periodieke en initiële schoonmaak. Periodieke schoonmaak betreft veelal het schoonmaken van de algemene ruimtes. Tijdens een initiële schoonmaak worden ook de slaapkamers meegenomen. Een initiële schoonmaak komt voor bij wisseling van personen of een woning die nieuw is of juist niet langer in ons beheer. Ook kan het zo zijn dat er afval afgevoerd moet worden.

Ben jij onze schoonmaker?

 • Je hebt ervaring met schoonmaken
 • Je houdt van aanpakken
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je woont centraal gelegen in het land en bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent in staat fysiek werk te leveren

Over Inka Housing
Je werkt misschien zelfstanding, maar je bent niet alleen! We zijn één groot bedrijf met momenteel 30+ collega’s en zien elkaar meerdere keren per jaar. Of het nou bij gezamenlijke klussen of bij bedrijfsuitjes is, alleen zal je je niet voelen. Naast schoonmaker, ben je ook één van de gezichten van het bedrijf. Daarom horen wij graag wat jij ervaart, wat volgens jou moet worden opgepakt en kan worden verbeterd. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris wordt bepaald tijdens het sollicitatiegesprek en hangt af van de individuele kwalificaties en vaardigheden.
 • Elke werknemer krijgt de mogelijkheid tot een auto van de zaak, waar ook privé in gereden mag worden. Wij gebruiken hiervoor 15-jarige auto’s, zodat er een gunstige bijtellingsregeling geldt.
 • Aan werknemer zal 8% van zijn basis bruto jaarsalaris als vakantietoeslag worden uitbetaald.
 • Op basis van een 40-urige werkweek heeft werknemer recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werkt werknemer minder dan 40 uur per week dan wordt het aantal vakantiedagen naar evenredigheid opgebouwd.
 • Werknemer gaat in het kader van deze arbeidsovereenkomst deelnemen aan een door werkgever gekozen pensioenregeling. Het staat de werkgever vrij om te kunnen wijzigen van pensioenregeling, waarbij de werknemer wel ingelicht zal worden.

Lijkt deze functie en onze organisatie jou leuk?
Dan hebben wij jou graag in ons team. Stuur je motivatie en cv naar Shanta Anroedh:
shanta@inkahousing.nl.