Nationale huisvesting voor uw buitenlandse medewerkers sinds 2001.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Huren

Personeelshuisvesting met flexibele huurperiodes, maandelijks opzegbaar en SNF gecertificeerd. Wilt u een aanvraag doen of meer weten dan kunt u terecht op onze huurpagina.

Verhuren

Wilt u uw woning onder goed beheer verhuren met gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten? Dan realiseren wij dit graag voor u. Op onze verhuurpagina vertellen wij u meer over onze werkwijze en contactgegevens.

Melding

Is er iets niet in orde in onze huisvesting? Meldt het ons dan zo snel mogelijk zodat wij hier actie op kunnen nemen. Op onze pagina melding maken vertellen wij u wat de snelste manier is om een melding te maken.

Extra diensten

Naast het verhuren van huisvesting zijn wij ook goed in extern schoonmakenrenoveren en het inrichten van uw woning. Kijk vooral op de betreffende pagina door op het gekleurde woord te klikken waar u meer over wilt weten.

Over ons

Wij geven om mensen

Geloven in oplossingen

Nu en in de toekomst

Wij hebben binnen Inka drie belangrijke kernwaarden waaruit wij werken. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Diversiteit in woningaanbod

Als u wilt weten wat er momenteel beschikbaar is kunt u direct contact met ons opnemen en / of zich aanmelden voor onze wekelijkse mailing waarin wij de beschikbare accommodaties aangeven via onze huurpagina.

Ontdek onze aanvullende diensten

Om u als klant of u als huiseigenaar goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ons steeds meer ontwikkeld als partner. Wij willen u graag een totaal pakket kunnen aanbieden en hebben daarom een aantal aanvullende diensten ontwikkelt.

  • Schoonmaak

    Heeft u een periodieke of eenmalige schoonmaak nodig in onze woning of een eigen woning? Neem contact met ons op via de schoonmaak pagina.

  • Woning renoveren

    Zijn er renovatie of opknapwerkzaamheden nodig in uw woning. Ook dit realiseren wij graag voor u. Wij hebben diverse specialisten in dienst. Kijk voor meer informatie op onze woning renoveren pagina.

  • Woning inrichten

    Heeft u een woning maar moet deze nog gemeubileerd worden? Dat doen wij graag voor u. U kunt bij ons een volledige inventaris huren of kopen. Meer informatie is te vinden op onze woning inrichten pagina.

Dit zeggen onze klanten

Wilt u meer weten? Wij geven persoonlijk advies.