Nationale huisvesting voor uw buitenlandse medewerkers sinds 2001.

Waarom ons?

Comfortabele en veilige huisvesting

Onze eerste kernwaarde is ”geven om mensen”. Wij vinden dat mensen in comfortabele en veilige huisvesting terecht dienen te komen. Door aan minimaal de SNF-normeringen te voldoen en onze inventaris en werkwijze te blijven door ontwikkelen waarborgen wij dit. Goede huisvesting draagt bij aan een blije en uitgeruste bewoner. En dat is goed voor u, hun, ons en de Nederlandse economie.

Geen problemen maar kansen

Onze tweede kernwaarde is ”geloven in oplossingen”. Vraagstukken van bijvoorbeeld onze klanten en vastgoedeigenaren worden dan ook vaak gezien als kansen. Wij zullen niet altijd direct het antwoord klaar hebben, maar geloven wel deze te zullen vinden. Inmiddels hebben wij de nodige expertise op het gebied van huisvesting, transport, opknappen en verbouwen.

Een langetermijnvisie

Onze derde kernwaarde ”ook over 100 jaar” laat zien dat wij voornamelijk geïnteresseerd zijn in langdurige samenwerkingen. Dit kan best betekenen dat de contracten met u niet langdurig zijn, maar onze inzet en intenties des te meer. Wij zijn niet gefocust op korte termijn winsten, maar zodanig met elkaar samenwerken dat alle partijen verder komen. Win-win situaties zijn dan ook de regel en niet de uitzondering.

Onze klanten

Meedenken met de klanten
H2 Uitzendorganisatie BV werkt sinds 2013 samen met Inka Housing. De kracht van Inka ligt in het samenwerken en meedenken met de klanten. Karel (Directeur, Inka Housing) en zijn collega’s kunnen eigenlijk altijd voor een goede oplossing zorgen. Zeer tevreden!

Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid
Wij zijn in de zomer van 2014 gestart met de huur van een woning bij Inka Housing. We werden snel en flexibel geholpen aan een eerste woning via Inka Housing voor onze uitzendkrachten, waar zij naar volle tevredenheid verbleven. Vrij snel daarna, volgde er huur van meerdere woningen en / of kamers, op verschillende locaties in Nederland. Ondanks we op korte termijn een verhoogd aantal huisvestingsaanvragen op meerdere locaties in Nederland hadden, wist Inka Housing vrijwel altijd een passende huisvestingsoplossing te realiseren. Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid staan merkbaar hoog in het vaandel bij Inka Housing en deze kenmerken hebben geresulteerd in een goede samenwerking.

Geen woorden, maar daden

Waarom wij zaken doen met Inka Housing? Vrij eenvoudig. De meeste zorgen rondom het huisvesten van externe medewerkers van ons technisch uitzendbureau worden mij uit handen genomen door Inka Housing. Via de wet- en regelgeving, tegen een acceptabele prijs en een flinke dosis flexibiliteit. Voor ons van groot belang, want op een nette manier zaken doen, is waar wij voor staan. En gaan er dingen mis (Murphy ‘s law staat op de hoek van elke straat); worden de zaken opgelost. Geen woorden, maar daden, tja, wat wil je meer?

Samenwerking met volle tevredenheid
Ik doe al ruim 10 jaar zaken met Inka Housing. Met volle tevredenheid kan ik zeggen heel fijn met hun samen te werken. Je kunt altijd bellen, en er word meegedacht en gezocht naar een passende accommodatie. De woningen die wij huren zijn keurig en voorzien van alle benodigdheden die nodig zijn voor ons personeel. En mochten er problemen zijn, dan worden deze vaak dezelfde dag nog verholpen of er word voor een oplossing gezocht. Zelfs na kantoortijd en in het weekend word gekeken wat er mogelijk is. Ik hoop nog jaren zaken te kunnen doen met Inka.

Neemt zorg uit handen
Inka Housing heeft voor Avenue2 de huisvesting voor een deel van de werknemers aan het project georganiseerd. Niet alleen hebben ze op een snelle en efficiënte manier de huizen ingericht ook zorgt Inka voor reguliere controle en indien nodig het onderhoud van de woningen en inventaris. Hiermee wordt de zorg voor een adequate huisvesting voor de werknemers door Inka overgenomen, waar Avenue2 zeer tevreden mee is. Avenue2 is het consortium van Strukton en Ballast Nedam dat het plan de Groene Loper in Maastricht realiseert.

Wilt u meer weten? Wij geven persoonlijk advies.