Nationale huisvesting voor uw buitenlandse medewerkers sinds 2001.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Personeelshuisvesting met flexibele huurperiodes, maandelijks opzegbaar en SNF gecertificeert. Wilt u een aanvraag doen of meer weten dan kunt u terecht op onze huurpagina.

Wilt u uw woning onder goed beheer verhuren met gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten? Dan realiseren wij dit graag voor u. Op onze verhuurpagina vertellen wij u meer over onze werkwijze en contactgegevens.

Is er iets niet in orde in onze huisvesting? Meldt het ons dan zo snel mogelijk zodat wij hier actie op kunnen nemen. Op onze pagina melding maken vertellen wij u meer over bij wij u hiervoor terecht kunt.

Naast het verhuren van huisvesting zijn wij ook goed in extern schoonmaken, renoveren, inrichten van uw woning en verhuren wij auto’s. Kijk vooral op de betreffende pagina door op het gekleurde woord te klikken waar u meer over wilt weten.

Waarom ons?

Wij geven om mensen

Geloven in oplossingen

Nu en in de toekomst

Wij hebben binnen Inka drie belangrijke kernwaarden waaruit wij werken. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Ons woningaanbod

Als u wilt weten wat er momenteel beschikbaar is kunt u direct contact met ons opnemen en / of zich aanmelden voor onze wekelijkse mailing waarin wij de beschikbare accommodaties aangeven.

Ontdek onze aanvullende diensten

Om u als klant of u als huiseigenaar goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ons steeds meer ontwikkelde als partner.

Wij willen u graag een totaal pakket kunnen aanbieden en hebben daarom een aantal aanvullende diensten ontwikkelt.

  • Schoonmaak

    Heeft u een periodieke of eenmalige schoonmaak nodig in onze woning of een eigen woning? Neem contact met ons op via de schoonmaak pagina.

  • Woning renoveren

    Zijn er renovatie of opknapwerkzaamheden nodig in uw woning. Ook dit realiseren wij graag voor u. Wij hebben diverse specialisten in dienst. Kijk voor meer informatie op onze woning renoveren pagina.

  • Woning inrichten

    Heeft u een woning maar moet deze nog gemeubileerd worden? Dat doen wij graag voor u. U kunt bij ons een volledige inventaris huren of kopen. Meer informatie is te vinden op onze woning inrichten pagina.

Dit zeggen onze klanten

Meedenken met de klanten
H2 Uitzendorganisatie BV werkt sinds 2013 samen met Inka Housing. De kracht van Inka ligt in het samenwerken en meedenken met de klanten. Karel (Directeur, Inka Housing) en zijn collega’s kunnen eigenlijk altijd voor een goede oplossing zorgen. Zeer tevreden!

Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid
Wij zijn in de zomer van 2014 gestart met de huur van een woning bij Inka Housing. We werden snel en flexibel geholpen aan een eerste woning via Inka Housing voor onze uitzendkrachten, waar zij naar volle tevredenheid verbleven. Vrij snel daarna, volgde er huur van meerdere woningen en / of kamers, op verschillende locaties in Nederland. Ondanks we op korte termijn een verhoogd aantal huisvestingsaanvragen op meerdere locaties in Nederland hadden, wist Inka Housing vrijwel altijd een passende huisvestingsoplossing te realiseren. Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid staan merkbaar hoog in het vaandel bij Inka Housing en deze kenmerken hebben geresulteerd in een goede samenwerking.

Geen woorden, maar daden

Waarom wij zaken doen met Inka Housing? Vrij eenvoudig. De meeste zorgen rondom het huisvesten van externe medewerkers van ons technisch uitzendbureau worden mij uit handen genomen door Inka Housing. Via de wet- en regelgeving, tegen een acceptabele prijs en een flinke dosis flexibiliteit. Voor ons van groot belang, want op een nette manier zaken doen, is waar wij voor staan. En gaan er dingen mis (Murphy ‘s law staat op de hoek van elke straat); worden de zaken opgelost. Geen woorden, maar daden, tja, wat wil je meer?

Samenwerking met volle tevredenheid
Ik doe al ruim 10 jaar zaken met Inka Housing. Met volle tevredenheid kan ik zeggen heel fijn met hun samen te werken. Je kunt altijd bellen, en er word meegedacht en gezocht naar een passende accommodatie. De woningen die wij huren zijn keurig en voorzien van alle benodigdheden die nodig zijn voor ons personeel. En mochten er problemen zijn, dan worden deze vaak dezelfde dag nog verholpen of er word voor een oplossing gezocht. Zelfs na kantoortijd en in het weekend word gekeken wat er mogelijk is. Ik hoop nog jaren zaken te kunnen doen met Inka.

Neemt zorg uit handen
Inka Housing heeft voor Avenue2 de huisvesting voor een deel van de werknemers aan het project georganiseerd. Niet alleen hebben ze op een snelle en efficiënte manier de huizen ingericht ook zorgt Inka voor reguliere controle en indien nodig het onderhoud van de woningen en inventaris. Hiermee wordt de zorg voor een adequate huisvesting voor de werknemers door Inka overgenomen, waar Avenue2 zeer tevreden mee is. Avenue2 is het consortium van Strukton en Ballast Nedam dat het plan de Groene Loper in Maastricht realiseert.

Wilt u meer weten? Wij geven persoonlijk advies.