OVER ONS

Inka in cijfers

1754

Dagelijkse overnachtingen

314

Accomodaties worden beheerd

42

Auto’s rijden vanuit ons wagenpark

De stemmen van Inka

Onze kernwaarden

Geven om mensen

Het werk dat wij verrichten is uiteindelijk gericht op mensen. Wij zijn er trots op om zo’n belangrijke rol te kunnen spelen in het huisvesten van deze groep hardwerkende mensen die Nederland zo goed kan gebruiken. Daarnaast is de filosofie ”geven om mensen” ook dagelijks terug te vinden in hoe wij intern en extern met elkaar omgaan.

Geloven in oplossingen

Wie werkt bij Inka, zaken doet met Inka of leverancier is aan Inka zal kunnen beamen dat wij geloven in oplossingen. Even goed en rustig nadenken zorgt in negen van de tien gevallen dat er een win-win situatie ontstaat. Het geloven in oplossingen is het geloven in dat alles uiteindelijk goed komt.

Ook in de toekomst

Inka gelooft in het feit dat zij ook in de toekomst bestaansrecht heeft. Onze focus bij het nemen van beslissingen ligt namelijk niet alleen nu maar het moet ook werken op de lange termijn. Het samenwerken en oplossingsgericht denken zijn daar cruciaal in. Bij Inka gaan wij liever langzamer gezamenlijk vooruit dan snel en alleen.

Ontmoet ons managementteam

Karel Erfmann

Directeur

 • Inhuur accommodaties
 • Financiële administratie
 • Acquisitie

Shanta Anroedh

Manager

 • Accommodatie verhuur B2C
 • Coördineren van schoonmaak

Wesley Erfmann

Algemeen Manager

 • Procesoptimalisatie
 • Inkoop goederen
 • Autoverhuur
 • Marketing & Website

Mitch Schouten

Manager Financiën & Verkoop

 • Accommodatie verhuur B2B
 • Financiële administratie
 • Personeelszaken

Over ons

Onze kracht ligt in onze drie kernwaarden; geven om mensen, geloven in oplossingen, ook in de toekomst. Deze drie kernwaarden geven aan waarom wij doen wat wij doen. Wat wij doen is het professioneel huisvesten van buitenlandse werknemers die tijdelijk verblijven en realiseren dit door heel Nederland. Onder professioneel huisvesten verstaan wij comfortabele en veilige woonruimte tegen een scherpe prijs en onder goed beheer.

Als landelijke organisatie hebben wij het land opgedeeld in vier regio’s. Iedere regio beschikt over een Regio coördinator, Technische dienst en Schoonmaakdienst. Dit team zorgt ervoor dat problemen snel worden opgelost en woningen goed worden beheert. Daarnaast fungeert een lid van het management ook als mentor en sparringspartner van de regio. Onze Magazijn & Logistiek en Technische dienst zorgen ervoor dat woningen keurig worden ingericht, opgeknapt en ook weer leeggehaald.

Wij vinden het belangrijk om onze inventaris en werkwijze te blijven door ontwikkelen. Feedback en kritiek is daarvoor cruciaal. Zo kunnen wij blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van morgen.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit uitzendorganisaties welke buitenlandse medewerkers plaatst waar door bedrijven om gevraagd wordt. De nationaliteit van deze medewerkers varieert enorm. Zo zijn zij afkomstig uit Engeland, Duitsland, India, Italië, Litouwen, Polen, Portugal, Slowakije.

Geschiedenis

Inka Housing B.V. is opgericht door Karel Erfmann in 2001. Het huisvesten van voornamelijk medewerkers buiten Nederland is begonnen bij de KLM. Er kwam vanuit KLM de vraag of er voorzien kon worden in huisvesting voor haar Engelse medewerkers. Zij waren op dat moment ondergebracht in een Hotel.

Om KLM te kunnen helpen is een woning ingehuurd en destijds per kamer verhuurd. De reden dat KLM niet zelf een huis inhuurde was omdat de medewerkers een flexibel contract hadden wat wekelijks opgezegd kon worden.  Het was daarom voor hen te riskant en dit risico namen en nemen wij nog steeds weg.Vanaf dat moment zijn wij ons gaan specialiseren in huisvesten van met name buitenlandse werknemers.

Keurmerk en belangenvereniging

Ons volledige woningaanbod voldoet minimaal aan de SNF-normering van Stichting Normering Flexwonen. Het keurmerk voor het op een juiste manier huisvesten van buitenlandse werknemer. Daarnaast zijn wij actief lid binnen de Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten (VHA). Deze belangenvereniging is opgericht met als doel het behartigen van de belangen van de huisvesters van arbeidsmigranten.

Wilt u meer over ons weten of in contact komen?