Woning renoveren

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het opknappen / renoveren van uw woning. Bij Inka Housing zijn wij in staat om elke ruimte van de woning op te knappen of te renoveren. Wij realiseren deze dienst niet alleen voor woningen die onder ons eigen beheer vallen, maar ook voor onze concullega’s, klanten of huiseigenaren. Wij dragen namelijk graag bij aan veilige en comfortabele huisvesting. Door onze lange ervaring in het verhuren van huisvesting kunnen wij u goed adviseren over de belangrijke opknapwerkzaamheden en de optionele opknapwerkzaamheden. De laatste soort is afhankelijk van uw eigen visie.

Wat is het voordeel van een woning inrichten door Inka Housing?

Opknappen gericht op de doelgroep
Wanneer Inka Housing een woning opknapt voldoet dit aan de eisen van het SNF keurmerk en de behoeftes van de eindgebruiker. Wij zullen u informeren over de noodzakelijke opknapwerkzaamheden en de optionele opknapwerkzaamheden. Het uitvoeren van de laatste soort hangt af van uw eigen visie.

Alles onder één dak
Wij zijn snel in staat om de werkzaamheden uit te voeren en indien gewenst ook de woning voor u te verhuren. Op die manier kunt u zo snel mogelijk uw investering terugverdienen.

SNF ready
Inka Housing is SNF-gecertificeerd (Stichting Normering Flexwonen). Wij zien dit dan ook als de minimale eisen waar een huurwoning voor buitenlandse medewerkers aan moet voldoen. Wanneer wij een woning voor opknappen zullen wij ook alle punten oppakken die in strijd kunnen zijn met het SNF keurmerk.

VOORWAARDEN

Wat verwachten wij van u?
Wanneer wij een woning voor u opknappen / renoveren zullen wij toegang moeten krijgen tot de woning. U kunt ons op de afgesproken dag binnen laten of wij kunnen in overleg een sleutel ophalen.
Wij stellen het zeer op prijs om vooraf foto’s van de ruimtes in de woning en een kort filmpje van hoe je in de woning binnen komt te ontvangen. Wij kunnen ons op die manier zo goed mogelijk voorbereiden.

Betalingsvoorwaarden
De factuur voor het renoveren / opknappen van een woning wordt u na acceptatie van de offerte toegestuurd waarna wij graag vooraf 40% ontvangen en de overige 60% na oplevering binnen 14 dagen.

U WILT EEN WONING LATEN RENOVEREN

Het opknappen / renoveren van een woning
Voor het opknappen / renoveren van een woning hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam van uw bedrijf (indien van toepassing)
  • Adresgegevens van uw bedrijf (indien van toepassing)
  • Naam en contactgegevens van het contactpersoon
  • Toegang tot de woning
  • Een akkoord op de offerte

De prijs van het opknappen / renoveren van uw woning
Om u goed te kunnen informeren en overzichtelijk weer te geven zullen wij eerst de klus op komen nemen op locatie. Vervolgens zult u van ons een offerte ontvangen met daarin de werkzaamheden, adviezen en bijbehorende prijzen.

Als u hier interesse in heeft kunt u door middel van het opgeven van uw naam en e-mailadres de brochure opvragen via ons contactformulier.

Contactgegevens
Voor informatie over het opknappen of renoveren van een woning kunt u vrijblijvend contact opnemen met de onderstaande contactgegevens tussen kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

E-mail:   operational@inkahousing.nl

Wilt u uw woning laten opknappen / renoveren of meer informatie?