Woning inrichten

Uw woning inrichten?

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het inrichten/meubileren van uw woning. Bij Inka Housing zijn wij in staat om elke ruimte van de woning in te richten. Wij richten niet alleen woningen in die onder ons eigen beheer vallen, maar ook voor onze concullega’s of klanten. Bij klanten kunnen wij toch ons steentje bijdragen aan het realiseren van veilige en comfortabele huisvesting wanneer wij niet zelf in staat zijn om een woning aan te kunnen bieden. Daarnaast tref je in deze branche eerder concullega’s dan concurrenten. Iets wat wij allemaal gemeen hebben is het verzorgen van huisvesting voor buitenlandse medewerkers. Daarom zijn wij ook gaan helpen met inrichten waar dat gewenst is.
Onze inventaris bestaat zowel uit 2e hands en nieuwe artikelen. Over het algemeen wordt de woonkamer met 2e hands meubilair ingericht. De keuken, badkamer en het witgoed met nieuwe artikelen en de slaapkamer met een combinatie hiervan ingericht.

Wat is het voordeel van een woning inrichten door Inka Housing?

Comfortabele en veilige inrichting
Wanneer Inka Housing een woning meubileert voldoet dit aan dat waar een bewoner behoefte aan heeft en zorgt ervoor dat zij comfortabel en veilig kunnen wonen.

Naast inrichten ook klussen
Als er een aantal klussen in de woning uitgevoerd moeten worden dan kunnen wij dit in overleg met u ook voor u doen. Denk bijvoorbeeld aan verlichting en verduistering ophangen, stofferen, een slot, kraan of deur vervangen, schilderen, en meer. Als ervaren huisvester zijn wij in staat diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zo kan een woning na een dag al verhuur klaar zijn.

Ingespeeld op verschillende behoefte
Om aan verschillende behoefte te kunnen voldoen hebben wij de pakketten Comfort en Budget 1-4 en 5-8 personen in het leven geroepen. Het komt minder vaak voor dat een accommodatie voor meer dan 8 personen dient te worden ingericht, maar ook dat is geen probleem. Het Comfort pakket is de Inka standaard zoals wij gewend zijn een woning in te richten.

Diverse aankoop mogelijkheden te weten koop, huur of huurkoop
Wij hebben ervaren dat diverse klanten behoefte hebben aan verschillende manieren om het meubilair eventueel over te nemen. Hier hebben wij op ingespeeld door het meubilair te koop, huur en op basis van huurkoop aan te bieden. U kunt de brochure opvragen via ons contactformulier.

SNF ready
Inka Housing is SNF-gecertificeerd (Stichting Normering Flexwonen). Wij zien dit dan ook als de minimale eisen waar een huurwoning voor buitenlandse medewerkers aan moet voldoen. Wanneer wij een woning voor u inrichten kunnen wij de benodigde artikelen voor de SNF-normering meteen plaatsen. Ook geven wij een advies waarin staat wat er eventueel nog moet gebeuren om de woning aan de SNF-normering te laten voldoen.

VOORWAARDEN

Wat verwachten wij van u?
Wanneer wij een woning voor u inrichten zullen wij toegang moeten krijgen tot de woning. U kunt ons op de afgesproken dag binnen laten of wij kunnen in overleg een sleutel ophalen.
Wij stellen het zeer op prijs om vooraf foto’s van de ruimtes in de woning en een kort filmpje van hoe je in de woning binnen komt te ontvangen. Wij kunnen de keuze van inventaris dan zo goed mogelijk op de woning aanpassen.

Betalingsvoorwaarden
De factuur voor het meubileren van een woning wordt afhankelijk van de gekozen betaaloptie (koop, huur en huurkoop) eenmalig of per maand opgestuurd en dient binnen 14 dagen te worden betaald.

U WILT EEN WONING LATEN MEUBILEREN

Het inrichten van een woning
Voor het meubileren van een woning hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam van uw bedrijf
  • Adresgegevens van uw bedrijf
  • Naam en contactgegevens van het contactpersoon
  • Toegang tot de woning
  • Een ingevulde lijst waarop de wensen kenbaar zijn

De prijs van het inrichten van uw woning
Om u goed te kunnen informeren en overzichtelijk weer te geven hebben wij een brochure opgemaakt met daarin de verschillende pakketten en tarieven. Als u hier interesse in heeft kunt u door middel van het opgeven van uw naam en e-mailadres de brochure opvragen via ons contactformulier.

Contactgegevens
Voor informatie over het meubileren van een woning kunt u vrijblijvend contact opnemen met de onderstaande contactgegevens tussen kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

E-mail:   operational@inkahousing.nl

Wilt u uw woning laten inrichten of meer informatie?